hétfő, február 26, 2007

hatodik kör, megint magyar jelölttel

ellenen egy új cucc van, és egy tartó van rajta, amiben egy oscar szobor van, de ez mindegy is asszem.

anne hathaway és emily blunt, akik a színpadon vannak, a legjobb jelmez díját adják át. meryl streep sokat nevet közben, mert ezekkel a csajokkal játszott együtt az ördög prádát visel című filmben, ő volt a főnökük egy divatcégnél. jelölték oscarra legjobb női főszerepre most ezért. kurva jó a meryl streep, nem tudom jobban hangsúlyozni. a marie antoinette-ért (sophia coppola rendezte, csak mondom) nyert egy csaj, aranyos, de milena canonero-nak hívják, és alig tud angolul. cuki.

tom cruise a színpadon. sherry lansinget köszönti, aki egy producer, és valami humanitárius díjat kap. képzeld, a kramer kontra kramert is neki lehet köszönni, mit szólsz? bassz, ez egy nagyon sikeres nőci, a paramountot 12 évig vezette, azért ez elég kemény, milyen jó, hogy nézem az oscart, ilyeneket tudok meg, és milyen jó, hogy leírom ezt neked, mert ilyeneket tudsz meg, nemde? sokat segített, meg segít mindenféle szervezeteknek amúgy. mindenki állva tapsol amúgy. a néni meg beszél. amúgy nagyon furi ez a néni.

szerinted azért jótékonykodnak annyit ezek a sztárok, mert lelkifurdijuk van, amiért semmivel milliárdokat keresnek?

4:09, ellen a nézők között. clint eastwooddal beszélget. clint kérdezi, ő is kap-e forgatókönyvet. de nem, ellen megkéri spielberget, hogy fotózza le őket, hogy felrakhassa a myspace-re. tiszta bolond, nem? kurvajó.

gwyneth palthrow érkezik, kurvajól néz ki amúgy. csinos, meg minden. tudom, te féltékeny vagy rá madonna miatt, hehe. a legjobb operatőr díjat adja át, itt is van magyar jelölt, zsigmond vilmos. izgulok is, látod, mennyire megváltozott az írásképem? remeg a kezem ugyanis. ehhe. na jó, nem izgulok, igazság szerint leszarom. drukkolok azért, de ennyi. na kérlek, az oscart guillermo navarro kapta a pan's labirynthért, cuki ürge, lehet elbasztam, nem szurkoltam eléggé zsigmond vilmosnak, nem? már mindegy persze.

a tánccsapat megint táncol, nagyon vicces amúgy, de nem tudom leírni jól úgysem.

reklám.

Nincsenek megjegyzések:

website statistics
hit counters