hétfő, február 26, 2007

harmadik kör, végre érdekesebb kategóriák is

ellen három vicces mondata után egy zenei blokk. kórus. tök érdekes. filmek aláfestését adják elő csak hanggal. de a lódobogástól a vonatig, a füttyön át a zenéig, kocsifékezés, helikopter, szélvihar, minden. kurvajó.

két ürge, akiknek nem tudom a nevét, de tényleg. de az egyik simon a buzi (greg kinear) a lesz ez még ígyse-ből, tudod. na, a legjobb hangvágás kategória. kérlekszépen, a levelek iwo jimából két hangmérnöke kapta, két ürge, nem írom a neveket, mert úgysem érdekel, nem? na. az sokkal viccesebb, hogy az egyik csávó annyira sokat beszélt, hogy a másik hiába fogdosta a papírkáját, nem maradt idő neki.

jessica biel és egy fiatal színész csávó, fingom sincs, ki. hangkeverési díj következik, tudom, erre vártál csakis, hm? a dreamgirls csapata nyert. 4 pali. jut eszembe, eddie murphy elhozta az új csaját, pedig milyen jó lett volna mel b-t pompában látni ma este, mi? hihi. beyoncé elegánsan öltözött, de jay z-t nem látom, persze nem is baj.

rachel weiss érkezett (semmit sem fordítanak amúgy, és nem is hallani, amit mondanak, de legalább infókat mondanak, nem kacarásznak). a legjobb férfi mellékszereplőket sorolta fel. de úgy néz ki, ez már a díjátadás végülis. eddie murphy is itt jelölt. meg mark walhberg is. én neki drukkolok. alan arkin (? névzavar, nem láttam, mikor kiírták) kapta, a család kicsi kincse filmes szerepért, amiben simon a buzi is játszik, meg muriel, tudod, nagy kedvencem, de nem jut eszembe a neve, a picsába, majd utólag ideírom.

ellen az ülések felől érkezik, beszélget pl mark wahlberggel és martin scorsesevel. letérdel mellé, és egy forgatókönyvet ad neki, meg minden, nagyon laza.

na, egy balett táncegyüttes lép fel, illetve ők fognak táncizni a filmzene kategóriákban jelölt zenékre. rövid volt, és most reklám jön.

Nincsenek megjegyzések:

website statistics
hit counters