péntek, március 30, 2007

ábrák

furcsa spirálban haladunk befelé, magunk felé? és a spirál kanyarjai vonzzák be vajon a barátokat, embereket, akik szereplői lesznek az életünknek?
vagy nem befelé haladunk, hanem valami felé? egyenesen? és jönnek mellettünk párhuzamosan, vagy keresztezik az utakat mások útjai?
vagy az egész egy kör? és mások köreik metszeteket, vagyis halmazokat hoznak létre a mieinkkel?
vagy nem kellene ábrákban gondolkoznom?

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

én egy ideje golyókkal gondolkozom, amik összekoccannak, a stabilan együtt állókba később belekoccannak más golyók is, és a vektorok iránya, erőssége, mittoménmije határozza meg, hogy az összekoccanás után az erők kiegyenlítődve egy helyben tartják a csapatot, vagy vmelyik golyó, esetleg több, a koccanástól tovább gurul. majd másokkal ütközik. és ez így megy egyre tovább és tovább. aztan vannak golyók, amik összemágneseződnek valahogy, és nagyobb lökés kell, hogy szétszakadjanak. hülyeség ez is, de egy csomoszor beugrik, ha esemény van.

kovácspiroska írta...

nekem meg pusztán vonalak, persze, mindenféle alakban, amik ezt is emg azt is keresztezik, de van olyan vonal, amivel soha nincs kapcsolat, ás van, amelyikkel csak a vonal egy része párhuzamos, ám mondjuk valahol egymást keresztezik. kérdése az, hogy van e erő, nekem nincs, csak lassú vonalmozgás (más vonal felé, de van akihez soha nem ér el) vagy egy helyben állás.

villanella írta...

kinek hogy. kinek hogy. naja.

website statistics
hit counters