hétfő, február 26, 2007

első kör, ellen és az első díj

na ribikém, akkor mondom, jó? az meg nem érdekel, hogy nem érdekel, muhaha.

jó, kurva idegesítő az albert györgyi. nem lehet hallani tőle, mit mondanak, és ő sem fordít rendesen.
pedig ez az intro nagyon jó a jelöltekről.

bassz, az albert györgyi nagyon nincs magánál. de tényleg.

ellen tök jól néz ki. persze nem az esetem, de ennek a nőnek is jót tett a kor. hány éves amúgy? nem is tudom, persze mindegy is. rá is gyújtok inkább. mentegetőzik a györgyi közben, hogy nem tud vicceket lefordítani, mert túl amerikai, belsős viccek. ilyenek. ehh.
ellen vicces pedig. olyan a haja, mint a katié kicsit, tudod. de majd látod reggel. és milyen jó volt whoopie is azért, nem? na mindegy, de ellen is jó. és kicsit olyan színházas érzet ez amúgy.

egy gospel kórus jött be kérlek hirtelen. még nem tudom, hogy miért, de mind, ellen is, bementek a nézőkhöz. de fél perc sem volt.

na, nicole kidman és daniel craig jönnek átadni az első díjat. nicole úgy néz ki, mint kim basinger. amúgy. látványtervezők díja következik, mondanom sem kell, mennyire izgulok, heh. de azért elmondom, mert úgy illik: valami olasz nevű, húh, pan's labirynth amúgy, de a nevüket nem tudom, egy nő és egy férfi.

jön egy néni. most látom, ez egy híres, fiatal színésznő, hogy is hívják? ja, maggie gyllenhaal. ő testvére amúgy jake-nek? mindenesetre a computeres filmkészítőkről mesél. egy oscart adtak át, technikait valami ürgének, de mivel nem írták ki a nevét, nem tudom neked ezt sem elmondani, de a ralph fhynes-éhoz (ezt sem így írják, mi) hasonlít.

Nincsenek megjegyzések:

website statistics
hit counters