péntek, május 31, 2013

luck

vannak dolgok, amiket az ember nem ért, csak szimplán befogad. vagy nem is az, hogy nem ért, hanem nem érdekes, hogy érti-e őket. jó dolgok. amiket vagy megérdemlünk, vagy nem, az mindegy is. mindenesetre végülis piszok szerencsés vagyok.

2 megjegyzés:

Gabor írta...

ezek veletlenek. Veletlenul jo helyen vagy jokor. Lehet nem is neked szolt, csak pont teged talalt meg az ami. Ha nem teged akkor mast. Vagy senkit sem mert meg sem tortenik ha nem vagy ott. Talan csak miattad tortent, es nelkuled meg sem. Egyszeru: a szerencse ertelmetlen, es random, veletlenszeru. De ezt nagyon nehez megerteni vagy elfogadni. Ha sikerul valahogy atlatni a veletlenszruseget, akkor meg az tortenik, hogy kenyszeriteni probalod a termeszetet, hogy veled veled es csak veled (mint az ovodaban meg ez egeszen jol mukodik) sok sok olyan tortenjen amit ugyan nem tudod micsodak de tutira kell. Es ilyenkor megyunk, mindenfele, meg belsoleg is gazdagabba jatekosabba valunk es utazunk. Ha nem tudunk(anyagi okok ismeretseg hiany) akkor az gaaaz es szettorik minden.
Na.
es van a kiszamithato, elore megtervezheto vilag is, de ebbe mindig belekotnyeleskedik a veletlen vagy szerencse vagy balszerencse formalyaban. Tuti ugy!

villanella írta...

hát ja. a lényeg, hogy az ember bármennyire is igyekszik, a lényeges dolgokat nemigen tudja irányítani ;)

website statistics
hit counters