szerda, április 22, 2009

gecihangosan csocsóznak a fiatalok most, ami zavar. úgyhogy zenehallgatás van, biztos, ami biztos.


van új takarítónőm amúgy. egyrészt. másrészt meg vettem fehér converse-t. harmadrészt nincs.

vannak átalalkulások is itt a melóban, amik egyrészt jók, másrészt meg nem. illetve nem kapunk prémiumot, legalábbis úgy gondolom, pedig vért hugyáltunk az elmúlt évben, és szarrá dolgoztuk magunkat, de mindegy is ez, mert leszarom. ha meg leszarom, akkor mindegy.

estve azonban a margitszigeten forgatunk, ami azért kibaszott jó, mert a margitsziget kurvajó eleve. vinni kéne pecabotot, pont arra gondoltam.

3 megjegyzés:

mantaray írta...

milyen szorgalmas lett villanella nagysád. amugy meg netessék ismételni önnönmagát kéretik szépen. a taknő már volt. és fura hogy "valakinekvanvalakineknincs". (ígynem de a multkor az volt..) egyébként a munkája megérdemel egy ötöst. gratulálok. jutalomkönyvét átveheti a hangosbemondónál.

villanella írta...

mi???? ha akarom, minden nap ugyan azt postolom be, nemde?:))
es ki kap otost a munkajara? a takker vagy en?;)

mantaray írta...

elnézést, csak akkor a szupervizionálás csak vizionálás volt...:D amugy azt csinálsz amit akarsz bazmeg:)))) amugy lehetne az is egy új művészet: mindennap ugyanazt postolni. na jo annyira nem ütős. ötöst te kapsz, de csak alát az ismétlés miatt (mivel nem az "ismétlős-blog" eme blog profilja) a jutalomkönyvet meg elfelejtheted, vártalak a hangosbemondonál egészen eddig, csak meguntam és eljöttem...

website statistics
hit counters