péntek, szeptember 05, 2008

-

ettől az új critical mass radikáltól meg tök kiakadtam. faszomat már, de tényleg. minden kibaszott hónapban kell, hogy legyen valami shit ebben a kurva városban? és egy ilyen politikamentes szervezetnek miért kell beállni ebbe a sorba, kurvaélet.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

szóval az autómentes nap nemzetközi, és arról szól, hogy védjük a környezetünket. ehelyett az összes genya aznap autóval lesz. nekem ez a kurvagáz. és az, hogy az autósok és levegőszennyezettség miatt allergiás vagyok.

villanella írta...

azért azt remélem érzed, hogy az meg miért gáz, hogy ezt mondod. nem írtam alá semmit, hogy nekem azon a napon nem szabad autóval mennem. ha jó fej vagyok, nem ülök autóba, de ha dolgom van, akkor hadd tegyem már azt, amit szeretnék. de ez mindegy is, az elvvel én egyetértek, nem azzal van a bajom. most abba sem kezdek bele, hogy a biciklisek is milyen parasztok és veszélyesek olykor, mert meddő vita lenne.
és még azon sem faszkódom, hogy a felvonuláskor a fél város leáll, mert ez erről szól, ez ilyen.
de hogy azt mondják mindenki arra megy, amerre lát, és én nem tudom kiszámítani, hogyan tudok eljutni egyik helyről a másikra, az gáz. és eleve, ez az elv gáz. mert ez ilyen balhé elv, tudod? a szervezett "tüntetések", demonstrációk rendben vannak, nem para, de az ilyen tipusúak, amelyek káoszt szülnek, azok pont olyanok, amik miatt te is anyáznál, ha nem a biciklisekről lenne szó.

és most hagyjuk az allergiát, meg az autósokat, mert nem erről beszélek. hanem a menjünkamerrelátunk dologról. ami szerintem elfogadhatatlan.

Unknown írta...

A bicikliseknek is joguk van közlekedni. Elmenni A-ból B-be. Vagy nem?

villanella írta...

mondtam ennek az ellenkezőjét? mert én nem emlékszem.

pusztán annyi a problémám, hogy egy demonstráció, ha nincs megjelölt útvonala, akkor káoszt eredményez majd. legalábbis az ekkora tömegű biciklisták erre-arra tekergése a városban. ami nekem nem jó, szerintem nekik sem tesz jót, illetve senkinek sem lesz jó.

Névtelen írta...

az autosok miatt egesz evben kiszamithatatlan, hogy hogyan jutsz el A-bol B-be, mert mindenhol dugot csinalnak. mellesleg ha aznap csak bringasok, gyalogosok meg a BKV lennenek egesz nap a varosban, ahogy annak lennie kene, a leheto legkenyelmesebben jutnal el A-bol B-be.

Névtelen írta...

ha káosz lesz, az öngól lesz. az autósok bizonyos százaléka potenciális tömegközlekedő és bringás. megint az van, hogy egymásnak ugrunk és nem azt rugdaljuk, akit kellene. attól, hogy a kritikus masszán megszopatják az autósokat, nem lesz több bringaút, nem lesz minőségi, racionális tömegközlekedés, nem lesz semmi, amitől az autós letenné a slusszkulcsot. kérdezte már meg BÁRKI őket, hogy miért költenek a nyolcezres bérlet helyett harmincat csak benzinre?

website statistics
hit counters