csütörtök, január 10, 2008

esti

kurvára ki voltam akadva délután, minden porcikámmal elleneztem az ötletelést, amire csabival indultunk a centrál kávéházba, de nem is értem, az lett, hogy ment. hogy nem bénázott, nem bókolt, hanem egyszerűen pörögtek a dolgok, mint régen, és tök jókat találtunk ki, tök gyorsan. szóval ez jó.

elintéztem a fusi rádiót is, lebeszéltem a csávóval, hogy szervezze a színészeket, szóval hatékony vagyok. leszámítva, hogy kurvára le kellene írnom, amit ötleteltünk, de lefagyott a word. persze újraindíthatnám, de letöltök, ezért nem akarom kikapcsolni a gépet. na. ilyenek.

kaptam amúgy egy lámpát karira. az esztertől. tök nagy fénye van, és az lett, hogy otthonos lett tőle a szoba. lassan egy éve nem volt fény a szobámban, mikor lement a nap.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

hi really exhaustive yet inspirational blog. Keep it up. Click
here to check out my site - It's basically about a manual I've written on the language of music (music theory). I've also covered guitar technique.

thanks, j

p.s...visit my blog and sites in there - there's lots of free internet marketing reports and ebooks (that i've written)...and these are all available as free downloads.

thanks again!

website statistics
hit counters