csütörtök, november 22, 2007

-

tegnap egy körül elaludtam, ha ez tendencia, akkor ma 11-kor már aludni fogok. sőt! az is volt, hogy reggel nem a szokásos elszívok két cigit az ágyban kávézva a net előtt történet esett meg, mert be sem kapcsoltam a gépet, elő sem vettem a cigimet. mindenesetre, ma rosszabb, mint máskor, de biztos elmúlik majd.

anyám hívott 9-kor, hogy milyen lapot kell kitölteni, valami apehes szarhoz. persze nem tudtam, erre mondta, miért nem én töltöm ki. miért basszus, miért, hát mert nem értek hozzá. eh, mindegy is, nem is tudom, miért mesélem ezt neked, amikor még engem sem érdekel.

ellenben horrorosat álmodtam. valami pszichopata állatról, aki meg akart minket gyilkolni. mert négyen voltunk valami faházban, három fiú, meg én. és végül kiszöktünk hárman, és felmentünk a 34-es végállomására, fura volt.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

uhh. én reggel nem tudok cigizni, nem tudom, miért. meg amúgy egész nap sem, csak este esik jól egy-egy szál. meg bulik alkalmával egy-egy doboz. fura ez, hogy nem tudok rászokni. meg hogy le sem.

Névtelen írta...

gyilkos számokat nézted majd médiumot elalvás előtt? hatlábú lovakkal álmodtam, pl. a nagymamám börtönben volt és mentem be hozzá látogatóba. kérdeztem, hgoy nem zalatják-e mert van egy főleszbi ismerősöm, szólhatok, hogy ne bántsák (ez volt a sándorbea, nem is értettem) és vittem neki egy dívás rughát, mert tudtam, hgoy attól boldog lesz. álmomban direkt nekem kifestette magát és megcsinálta szépre a haját.

villanella írta...

gyilkos számok, majd főnök. de a gyilkos számok miatt amúgy. sándorbea? fúúú:)

website statistics
hit counters