hétfő, július 16, 2007

gödör

este elmentünk a gödörhöz, és az egy dolog, hogy tömeg volt ott, az nem annyira baj, inkább az volt a rossz, hogy hangosak voltak az emberek. ordítottak, hangosan böfögtek etc. kell keresni egy másik helyet lassan, de tényleg. és ami a legérdekesebb, egy srác elkezdett sétálni szaros fecskében a vízben, körbement egyszer, majd visszament a ruháihoz, és amikor mindenki arra gondolt, hogy most felöltözik és elmegy, akkor az utolsó pillanatban beguggolt a vízbe (szerintem kieresztette a gatyájából a szart), majd kiment, és felvette szó nélkül a vizes fecskére a nadrágot, meg felhúzta a pólót, cipőt, és elment. na ezt add össze.
na mindegy, a lényeg, hogy nem bírtuk a hangzavart, ezért oldalra ültünk inkább egy padra és fikáztunk, a roséfröccs addigra már iszonyú meleg volt. és lent a gödörnél ott volt a kedvenc kutyám, aki úgy tud feküdni, mint egy matricakutya, kajla a füle és nagyon aranyos.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

azt a kis kutyát én is ismerem lehet, az összes kutya nagyon aranyos ottan... nem voltam jó egy hete, mi mindig oldalt ülünk, fenta csövesek közt az igazi, a lépcsőknél idegbajt kapok az emberektől

villanella írta...

mi a deszkákon ülve láblógázunk általában, vagy a jobboldalon a márványon ülünk. lépcsőre soha!:))

Névtelen írta...

és wendy, ti vagytok azok, akik együtt kajálnak a csövesekkel?

Névtelen írta...

kajálásra még asszem nem volt példa de az üres üveget mindig odaadjuk, meg néha cigit is adunk. bár a múltkor az egyik csövi egyórás körmondatába bele mertem szólni, hogy 'hogy ugye tüzet szeretne?'(mert ott lógott a szájában a cigi), erre ő rámordított:'Nem látsz a szemedtől, ribanc!' azóta inkább kussolok
mi is jobboldalt a márványon vagy a padokon vagyunk:) és képzeljétek a padok mögötti bokrokban aranyos kisegerek laknak!

website statistics
hit counters