hétfő, február 26, 2007

tizenharmadik kör, betelejesül akkor, finálé is

ellen porszívózik. rheese whiterspoon jön. csini. én szeretem a doktor szöszit amúgy. legjobb férfi szereplő. ki lehet cartman apja? leonardo dicaprio? ryan gosling? peter o'toole? will smith? vagy forest whitaker? (a kamera pásztáz.) nos, ezt csak a következő részből tudjuk meg. nem. most. forest whitaker kapta a díjat. mondjuk ennek örülök, mert szeretem nagyon. legfőképp a ghostdogért. egyébként tök jófej a többi jelölt, mert felállt, úgy tapsolt, ez rendes dolog, nem? képzeld, a neje majdnem sír. cuki. (baszki, vagy a tizedik cukim ez ma.) forest arról beszél, hogy ez mindenkinek lehetséges, nézzék csak meg őt. mindenki tök meghatott. de még leó, meg will is, képzeld. szerintem amúgy danny devito cartman apja. ehhe.

na, spielberg, lucas és coppola a színpadon. ők adják át a legjobb rendező díjat. inarratu, scorsese, eastwood, fears és greengrass. na? tippelj. martin scorsese kapta, akinek ez a 9. jelölése volt, és még sosem nyert. na. de ez már látszott, mi másért ez a három rendező lenne a színpadon átadni a díjat, nem? ehhe. mindenki feláll persze. az milyen már amúgy, most gondolok csak erre, hogy francis ford is, meg sophia is oscarosok. vagy sophia csak a filmért kapott, rendezésért nem? nem, asszem rendezésért kapott és nem a filmért. mindegy is. de jó volt azért a lost in translation is. na mindegy, szóval a tégla nyert, na, scorsese végre díjat kapott. de azért az gáz, hogy lucas még nem, nem? na mindegy.

na, utóljára a legjobb film kategória előtt az utolsó jelöltet, a királynőt mutatják be. baszki, negyed 7 van? most látom. persze mindegy, na.

jack nicholson és diane keaton a színpadon. a legjobb film kategória jelöltjeit mondják el. babel, tégla, letters from iwo jima, a család kicsi kincse, a királynő. ki nyer, na, ki nyer? jack mondja. a tégla nyert. scorsese bácsié, ugyebár. jack nagyon örül. viccel a producer csávó, hogy ott állhat, ahol anglia királynője állt percekkel ezelőtt, haha. nagyon sittes fejű ez a csávó. viszont györgyi baszki a leó mániájával, ajh.

ellen a színpadon. egy mondattal köszön el. klassz.

akkor ribikém, három percet kapsz, és kikérdezlek, ehhe.

Nincsenek megjegyzések:

website statistics
hit counters