hétfő, február 26, 2007

tizenegyedik kör, akik már nincsenek...

a család kicsi kincsét foglalják össze, eszembe jutott közben toni colette neve, akié korábban nem, tudod, muriel, meg még ezernyi kurvajó szerep.

ellen konferálja will smiths-t, aki michael mann-t konferálja, vagyis nem tudom, mert most megint egy kisfilm jön. gondolom michael mann filmjei, franc tudja. ja nem, amerikáról szóló filmekből összevágás.

tökre nem michael mannt konferálta, semmi sem történt ezután, kate winslet a színpadon. közben cigizek, és félek, hogy lehamuzom a klaviatúrát, bár a baracklé után ez már mindent kibír. szóval kate, akit imádok, nem is sorolom a filmeket, amik miatt, illetve kettőt igen, azt az indiaisat, fú, az nagyon, meg az egy csodálatos elme mittoménmije, amiben kék a haja, tudod, és jim carrey-vel játszik. a legjobb vágás kategória nyertesének ad át díjat, nevet nem mondok, csak filmet, szóval thelma schoomarker kapja a tégláért. hoppá, mégis mondtam nevet. olyan ez a néni, mint a youngban a gálzsuzsi, egy az egyben. cuki. sokat használom ezt a szót ma, mi? na.

jodie foster a színpadon. mondom, tök furi a kislányt így látni. na mindegy is, amúgy. ő konferálja fel azt a kisfilmet, ami az elmúlt évben meghalt filmesekről készült. peter boyle is meghalt? ő volt az everybody loves raymondban a papa. többek között. ezt nem tudtam. mármint, hogy meghalt.

reklám megint.

Nincsenek megjegyzések:

website statistics
hit counters