szerda, január 10, 2007

szenvedéllyel olvasni

asszem megdöntöttem a rekordomat, ha volt ilyen. 11-kor kezdtem el olvasni a szenvedélyt újra, és most, 15:20-kor befejeztem. közben dolgoztam is néha. picit csak.

23 megjegyzés:

Névtelen írta...

irigyellek.

villanella írta...

nincs miért.

Névtelen írta...

konyvtari v sajat? ha utobbi, kerek szepen otleteket, h honnan lehet beszerezni. bar tervezem kilopni Sz. Ervin tulajdonabol :)

villanella írta...

saját. az európa könyvkiadótól. szerintem antikváriumban van, én anno az egyetemi évek alatt vásároltam, meg van egy, amit kaptam. illetve, amit kaptam, az van meg, mert a sajátomat elajándékoztam asszem. utánanézek majd, hol lehet..

Névtelen írta...

koszonet.

Névtelen írta...

hamam, én egyszer utánajártam az európa kiadónál, 2 éve pontosan, és akkor már nem volt több belőle. sajna nem is várták, hogy lesz. tippem még itt: regikonyvek.hu

villanella írta...

de sztem mostanság megint kijön majd, mert ebből is készül film már évek óta..

Névtelen írta...

koszi, megnezem.:)

sztem is erik egy uj kiadas. meg meg van kb 10 konyve, amit igazan kiadhatnanak magyarul is. amin ledobb, az az, hogy napilapokba ir politikai glosszakat. nemsemmi csaj..

villanella írta...

jaja, amikor kanadában voltam, kikölcsönöztem az összes könyvét, fúúú, nagyon nagyon jók, meg egy barátném volt egy előadásán londonba, úgyhogy neki van dedikáltja is, a fene. én egyszer látta a larry king live-ban, az is elég jó volt, rém okos nő, és tele van gyönyörú szavakkal. fú.

Névtelen írta...

jaja. a weboldalan pedig vannak novellak is. gyonyoruek szintugy. az egyikbol [eltunes] rovidfilmet szerettunk volna forgatni egy baratnommel. irtunk emailt, es O maga irt vissza, h nyugodtan, csak majd kuljunk egy kopiat. ilyen jofej.
[[a filmbol persze - olyan jo magyar szokas szerint - semmi nem lett]]

villanella írta...

de miért nem próbálkozol tovább akkor? nem lehet rá pénzt szerezni?

Névtelen írta...

sajnabajna a csajjal megszakadt a mindenfajta kommunikacio. penzt szerezni, annyit h a film minosegi legyen, nagyon nehez. egy rovidfilmmel meg mindig nem tudnak mit kezdeni kishazankban. max kiserofilmkent beraknak egyet-kettot/ev.
de. `lesz ez meg igy se`. en nem mondtam le rola teljesen.

villanella írta...

na azért. nem hiszem, hogy tudnák segíteni, de ha mégis, akkor nagyon szívesen. nekem is szívügyem ez. az oranges are not the only friut-ot láttam, egy ilyen bbc-s kétrészes vagy több, nem emlékszem filmként, és az az igazság, hogy nagyon nem tetszett. szóval jó lenne jól csinálni meg winterson könyveket.

villanella írta...

én a gut symmetries-t csinálnám meg szívesen:)

Névtelen írta...

meg nem olvastam..
koszi. haat, ha erdekel, nexttime Pesten [3 het mulva] elhozom ezt a novellat [meg a kezdetleges allapotu forg.konyvet], aztan osszeulhetunk tanakodni.
azt gondolom h a novellait egyszerubb filmre vinni - leszamitva persze a szenvedelyt.
tenyleg. ki lesz a foszereplo? igaz az, hogy Gwyneth Paltrowt kertek fel?

Névtelen írta...

nekifutok megegyszer. szoval a novellai sokkal filmszerubbek, mint a regenyei - leszamitva a szenvedelyt

Névtelen írta...

nya. megvan a novella a `The world and other stories` cimu kotetben. remek.

Névtelen írta...

the world and other places. nem megy ez ma nekem :(

villanella írta...

:) így is érthető a lényeg:)
jól van, akkor majd leülünk, izgalmasan hangzik. én is gwynethről hallottam, ki is voltam akadva, mert egyáltalán nem villanelle-es nekem. pedig bírom, csak nem az a karakter, na.

Névtelen írta...

okes. majd pottyentek smst otthonrol. :)
sztem se jo valasztas. nem is ertem. akkor mar inkabb winona. a rovidhaju, csibeszmosolyu winona. az ejszaka a foldon winonaja.

villanella írta...

neeeem. nincs benne a veszedelem. a szenvedély.

Névtelen írta...

es szerinted?

Névtelen írta...

ki?

website statistics
hit counters