hétfő, december 11, 2006

drogosos

volt genfben az a loftlakás, illetve loftház, ahova elvitt minket carolina, szóval nagyon érdekes volt, illetve inkább az az érdekes, hogy ez most eszembe jut, de valószínűleg a pénteki két hernyós miatt, akik a combinón utaztak, pont velem szemben.
szóval hogy ott annyira fura volt. és hiába voltam 16, amikor ez ilyen hűdeklassz élmény a tinédzsereknek, pontosan tudtam, hogy micsoda kilátástalan, süppedt romlás az, ami ott van.
nem tudom, talán ezért nem lettem sohasem drogos. illetve ez hülyeség, mert akkor már a nándiékkal régen lehettem volna, mindenki nyomta körülöttem. akkor viszont nem tudom. valahogy tudtam magamnak élményt generálni mindig is. meg nem voltam feszült sem annyira. fasztudja, tényleg.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

amikor a nándival jártunk, szó volt róla, hogy a szekszárdi punkfesztiválon majd hernyózunk és az majd nekem milyen jó lesz. én me olyan vagánynak éreztem magam, mint a szar. hálazégnek nem mentünk a fesztiválra, igy nem lettem hernyós. :-D ott kőkeményen elcsúsztam volna, sztem. és amúgymeg a mákteát sem próbáltam ki velük. te igen?

villanella írta...

én mindent kipróbáltam velük, illetve nem velük, vagy nem is tudom. szóval ittam mákteát is, meg a zambó gergővel nyomtam a tháliában mákszedéskor gyűjtött cuccot is, tudod.. mindegy, a lényeg, hogy mindent csak kb egyszer. nem szeretem, ha nem én irányítom magamat, tudod:)

website statistics
hit counters