csütörtök, október 19, 2006

kobra

ma kobra névnap van a kutyanévnaptár szerint. emlékszel ribi kobrára a tháliában? mindenkinek úgy mutatkozott be, hogy ő kobra, tiszta hibbant volt. tőle származik a szó, mi szó - dó mi dó.
meg a pénzcsörgetős bácsi, istenem, mennyi kattant ember járt oda. szinte csak kattantak, tök jó. szerettem ott.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

annyira hiányzik. télleg, hogy itt epsten nincs egy ilyen hely, ahová bemegyek és tudom, lesz ott ismerős, és elleszek 5 órán át akár.

villanella írta...

hát igen. és tudom, mi hiányzik a legjobban? hogy ezek olyan ismerősök voltak, akikkel nem kellett beszélgetni. hogy elolvasgattam 5 órákat, meg iogattam, és közben nem voltam egyedül, mégsem volt tolakodó az egész.. érted. te érted, tudom.

Névtelen írta...

vajon metaláljuk ezt még? meg ezeket az embereket. (steinbiandi, bandi, szilárd, kancsika, ágika, gagarin, hólbogi, a nagyoncsúnyapár, bíti, csörgős bácsi, sanyi bá...
ilyesmit a szódától reméltem mostanság, előtte meg a régi ekitől.

villanella írta...

a szóda meg az eki egyáltalán nem ilyen helyek. én ilyet sosem reméltem tőlük. a csöndes magányt, amiben jól vagyok, viszont megtaláltam ott. a régi ekiben, és igazából a szódában délelőttönként. de ha ilyen embereket akarsz látni, akkor "kocsmákba" kell menni. olyanba, ami ott majdnem szemben van veled, tudod. olyanokba, nem?

Névtelen írta...

úhh a hangulat borozó. valóban, igen. most, hogy a puccosgecibe költözöm, már a téli estés dartsozásról is le kell tennem a hangulat borozóban.

website statistics
hit counters