hétfő, június 26, 2006

buzifeszt

gay pride? ugyan már! gay hide. max.
egyébként tök kiakasztó a buzikban, hogy nem vonulnak. az meg a legkiakasztóbb, amikor látom őket üldögélni a vonulás mentén a kávézók teraszán. mert akkor legalább maradjon otthon, vagy nem tudom. persze ne. egyébként értem, a csúnya travik közt nem akarnak szerepelni, meg tévé, meg mittomén. csak jó lenne végre, ha megértenék, hogy a sok normális buzi, ha szépen elsétál oda, akkor nem a csúnya travik lesznek létszámfölényben. és hát a szimpatizánsokat meg hiába várja az ember, ha nincs kivel szimpatizálni.
egyébként pedig a szervezetekről megvan a véleményem. faszkivan, hogy nem bírnak felhajtást csinálni egy ilyen rendezvény köré. az egy dolog, hogy nincs pénzük rendes kamiont bérelni, de legalább hirdessék meg tisztességesen a dolgot. egy szaros plakátot vagy szórólapot nem láttam pesten. és mi van akkor vidéken? várhatja így az ember, hogy jöjjenek masírozni. na.
viszont a rendőrök jófejek voltak.

2 megjegyzés:

Szomjas Zsiráf írta...

ma a kedvenc törökgyerek tanítványom hosszan puffogott, hogy csak négy transzvesztitát látott az egész menetben, és hogy ez így már milyen gay pride bassza meg. és egyébként is, hungarian gays are so straight-acting. you should tell them, és fintorog. baromi pasisan néz ki, méghozzá kültelki kocsmásan, de amint megmozdul, tiszta camp az egész.

villanella írta...

neki is igaza van. mindenkinek igaza van. a lényeg, hogy kurva kevesen vannak, illetve egyre kevesebben. nem is értem.

website statistics
hit counters