péntek, szeptember 23, 2005

georgie

ezt georgie barátnőm írta londonból (amellett, hogy lebaszott, amiért nem válaszoltam az előző levelére. de ez most mindegy.)

"A lenyeg, hogy nem voltam 2 hete a varosban, de tisztara megvaltozott a divat.
Skinny jeanes, tehat vegig szuk, de nagyon szuk, teljesen 80as evek, es csizmaval, legalabbis logos szaru, de tudod olyan redos, es deneverujju pulcsi. Tegnap lattam ket csajt, halal divatosak voltak, de ugy neztek ki mint Abel Anita baratnoi a Szomszedokbol. Erosen kifestve. Az egyetlen kulonbseg az volt, hogy a hajuk nagyon dizajnos volt. De abszolute 80as evek. Szoval a farmer szurke es a pulcsi kiralykek es ezust keresztbecsikos, erted, nem hiszem el. Nekem rosszul esett.
Hallom, hogy otthon most mindenutt poncsot lehet kapni, itt az pont egy eve volt."

pirikém, akkor tessék követni.

2 megjegyzés:

Szomjas Zsiráf írta...

itt már két éve is mindenütt poncsót lehetett kapni... és uramatyám, szerintem én 1983-ban nyúltam le anyu denevérujjú pólóját (ami rajtam 3/4-edes ujjú blúzként viselkedett)...


na várom majd megint a rózsaszin, gyűrött cuccokat, asse volt semmi.

banditgirl írta...

ugye a ciklámen rózsaszin v-nyakkivágású melegebb pulcsikra gondolsz? vagy lehethogy nem, mert azok annyira nem gyűrődtek.

de villa, ittend friscóban ez meg már egy ideje. kezdő madonnák, joan jettek, és cindy lauperok szaladgálnak a buzibártól az óceánpartig mindenütt.
bocs, de én akkor is a zsebes-nacis-kapucnis amazonokat akkor is. szeretném nekik mondani. de jó látványt nyújtanak azért.

website statistics
hit counters