szerda, szeptember 15, 2004

valószínűleg

bácsfi diána is aranyos kislány volt, aki legóval játszott otthon és az úttörőtáborban tanulta az ótedrágaklementinát az utolsó napi tábortűz melletti előadásra, lelkesen. lehet, hogy ő volt klementina.

nem értem hol kerül bele a gépezetbe az az apró mag, ami aztán kicsírázván és kifejlődvén odaáig juttatja a gondolatait, hogy totális hatalomra törő mozgalom vezetője lesz, olyan elvekkel és nézetekkel, amik elmebeteg és félelmetes vágyak. a halálbüntetés visszaállítása. kivégeznék azokat, akik elveikkel ellentétes nézeteket vallanak. jézusom.

lehet, hogy diána a szomszédom. lehet, hogy egyszerre vásárolok vele a rothschilben (jó, ott biztos nem). diána simán megölne, ez azt jelenti? a vadászat istennője vadászna.

mi történik az emberekkel? és mikor történnek ezek a dolgok? apuka-anyuka beszél otthon erről folyton? vagy jó időben kapja el a tinilányt egy ugyancsak nem normális, de annyira mégis eszénél levő "tanító", hogy ne a saját nevén szervezze ezeket az embertelen és kegyetlen nézeteket valló mozgalmakat? hol van az a dimenzió, amiben ezek az emberek elveszítik az érzelmeiket, a józan eszüket? hogyan lehet elkerülni, hogy mások is arra tévedjenek?

miféle világ ez? milyen lelke van annak, aki képtelen a történelemből tanulni. aki képtelen felfogni, mi az a fájdalom, mit jelent a szó, hogy élet.

Nincsenek megjegyzések:

website statistics
hit counters