csütörtök, szeptember 30, 2004

nefrittel

megbeszéltük tegnap a sark lépcsőjén ülve, hogy pornóregényt írunk, de valamiért azt érzem, nem fog összejönni. inkább ribanckának való műfaj lenne ez. vagy a franc tudja. no mindegy.
azt a képet el kell kérnem, amin galád és én éppen tangózunk. illetve valójában csak a kép kedvéért imitáltuk. jaja.

van egy új pincér kisasszony a szódában, akinek tegnap egész este kint volt a feneke a nadrágjából és őt ez láthatóan egyáltalán nem zavarta. egyébként kedves és gyors lány, és ha a pultban van, akkor természetesen nem foglalkoztat ez a fenék kérdés, mert nem látszik a probléma. viszont két napja volt egy csávó, valami pincér fiú, aki annyira hihetetlenül béna volt, hogy már sajnáltam a többi pincért, komolyan. remélem többet nem fogom ott látni.

most meg letöltöttem jó zenéket és nem győzöm hallgatni. illetve nem tudom melyiket hallgassam, mert olyan nagyon jók. balkáni népzenék, meg bebel gilberto régebbi albumai, meg van itt még valami perui és orosz meg japán zene. felhozom magam világzenében. kicsit lemaradtam a nagy jazzragaszkodásom közepette ezekről.

anyám meglátogat szombaton. valahogy mindig olyankorra időzíti, amikor elhatározom, hogy könnyű kajákat viszek a szervezetembe bele. most feljön és főz majd 6 féle kurvafinom eledelt, aminek úgysem akarok ellenállni. ilyenek.

Nincsenek megjegyzések:

website statistics
hit counters