szombat, december 13, 2003

nem szabad megállni két deciliter bornál, mert akkor álmosan mondjuk ki a hova kérdésre a nemesen egyszerű és határozott haza irányt. bort vagy semmit, vagy sokat.

szeretnék időt. szeretnék sok időt, azokra a dolgokra, amikre nagyon régen nem tudtam időt fordítani. szeretném még azt is, így karácsonyra mondjuk, hogy legyen önbizalmam, és legyen energiám is, jó sok, de legalábbis elég a nap végéig, addig, míg nem az ágyba jutok.

fene gyorsan közeledik ez az ünnep. nálunk ez mindig nagy móka, általában nagyokat veszekszik a család, amit én egy kedves unokatestvéremmel cigizve hihetetlen lélekjelenléttel szoktam kémlelni tisztes távolból. és jókat röhögünk mindig. hihetetlen egyébként, hogy a picsába tud egy családba legalább 5 kurva határozott és kemény nőt összehozni a sors? ezek ha egymásnak esnek, akkor buli van.

azt mondják itt most a munkatársaim, hogy anettka 3d-s. vagyis, hogy nem az, csak annak hirdeti magát. de hogy szereztek direkt szemüveget a dologhoz és kurvára nem volt 3d-s. ilyen ez a szombat reggeli munkanap.

Nincsenek megjegyzések:

website statistics
hit counters